Scalarea în Windows 10 e vai de mama ei (2020)

Windows 10 are 5 ani și vreo 10 update-uri majore. La început a fost un sistem de operare OK, pentru că era construit pe spatele Windows 8.1, care era construit pe spatele Windows 7. Chiar era mișto, acum e bloated și merge foarte prost. Chiar mă gândesc să văd cum fac rost de Windows 10 LTSB 2015, că ăla pare super OK.

Ieri voiam să salvez ceva în Chrome, chestie banală. Și îmi dau seama că fereastra de Save, dacă nu e pe scalare 100% se vede pixelat. Microsoft nu a reușit să facă nimic bun în privința asta în ultimii 5 ani. Scalarea în Windows 10 merge bine doar pe aplicații moderne, Edge și File Explorer (fără dialoguri de Open și de Save)

Pentru că merge și așa când ai 90% marketshare. Pentru că băieții cu Linux nu fac nimic să scoată un distro decent cu suport hardware baban și fără terminal pentru utilizatorii de casă. De aia în ultimii ani de zile nu am folosit Linux decât un tutoriale video și live-uri, pentru că și aici s-a împuțit treaba.  MacOS e bun, dar pe Mac-uri nu pe Hack-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.