Am pus o temă nouă pe blog

Am avut o sumedenie de teme pe blog-ul ăsta, dar și pe alte site-uri cu care m-am jucat în ultimii ani. Dar cu nici una nu m-am simțit OK în anii ăștia, cum m-am simțit cu tema asta, pe care am folosit-o sub diverse forme de vreun an încoace. Pentru că este o temă simplă, aerisită și mult mai bună decât temele alea obosite, cu imagini featured mici care se văd prost pe desktop. Sigur, nu este o variantă finală, mai lucrez la ea, dar cam asta e deocamdată.

Tema este inspirată din layout-ul temei lui vali petcu a.k.a. zoso, care mi se pare unul foarte aerisit și super optimizat, atât pe desktop cât și pe mobil. Am vorbit cu el despre treaba asta, după ce mi-a atras atenția că temele noastre seamănă destul de mult și că nu e OK. În final, i-am cerut acordul, and here I am. E bine în viață să ai puterea să recunoști când ai greșit și să îți ceri scuze. Deși este foarte greu, merită. După, ai un sentiment de ușurare, care nu poate fi descris în cuvinte.

Cu baza temei și cu unele modificări la care nu m-am priceput eu, m-a ajuta Sebastian de la front-end. Mi-a atras atenția acum vreun an de zile blog-ul lui, pe care avea mereu câte o temă custom care arăta super bine. L-am contactat și m-a ajutat imediat cu tema mea. Vom mai lucra împreună pentru a face unele modificări, la tema actuală. Cum am, zis am ceva idei. E un băiat super de treabă și dacă aveți nevoie de o temă WordPress custom, dați o geană la el pe site.

You may also like...

2 Responses

  1. Laurențiu spune:

    Nu funcționează site-ul front-end. Cred că l-ai scris greșit, ai pus fronD-end

    • Mihail Ștefano spune:

      Mulțumesc de observație, Laurențiu. Am modificat. Promit să fiu mai atent pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.