Xiaomi face telefoane bune, dar cu soft prost

Am avut până acum 4 telefoane de la Xiaomi: Mi A1, Poco F1, Mi 9T Pro, Poco F2 Pro și mi-au mai trecut pe mână și Redmi Note 8 Pro și Redmi Note 9 Pro. Xiaomi știe să facă hardware foarte bun la un preț mic, dar software-ul lasă mult de dorit.

Xiaomi se încăpățânează să pună pe telefoanele lor MIUI, o versiune de Android puternic modificată. care e mișto la prima vedere, dar și plină de bug-uri. Cu fiecare nou update, durata de viață a bateriei este din ce în ce mai proastă, deși bateriile sunt mari (4000+ mAh).

Acum am un Poco F2 Pro. Am încercat să trăiesc cu MIUI 12, dar pur și simplu nu pot. Azi am vrut să-i mai dau o șansă, dar am renunțat după 5 (cinci) minute. Prea mult bug-uri, lag și baterie mâncată aiurea.

Până îmi iau un telefon nou, rămân pe Pixel Experience Plus (ROM custom), care merge destul de bine, iar bateria e chiar OK.

You may also like...

1 Response

  1. George spune:

    Cam așa e și la OnePlus (7), de când am făcut upgrade la Oxygen OS 11, bateria se duce cine știe unde. Dacă mă ține 5-6 ore, folosit nu foarte intens, e bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.