Cum mi-am pierdut accesul la pagina de Facebook a PC Area

Astăzi, după muncă, am mai rămas să mă joc un pic cu pagina de fb a PC Area. Când am o idee bună, nu aștept să ajung acasă, mai stau la birou să nu uit ce mi-a trecut prin cap. Azi eram foarte supărat că nu puteam posta pe pagina de fb direct din contul meu. Nu știam de ce la unele pagini ale mele merge și la asta nu.

M-am tot jucat și mi-am dat seama că era de la contul de Business pe care mi l-a făcut automat Facebook. Am vrut să scap de el, dar nu se putea. Așa că am zis să scot pagina din cont și să rămână contul. După ce am scos pagina din cont, mi-am dat seama că m-am scos și pe mine ca admin de pe pagină. Și de aici începe nebunia.

Marele meu noroc a fost că mai aveam doi admini pe pagină (făcuți acum vreo 8 ani, just to be safe). Din păcate la unul nu mai știam parola și nici e-mail-ul nu mai era activ (deh, era @live.com), iar la al doilea nu știam username-ul, așa că m-am pus pe recuperat conturi de fb. După vreo oră, am găsit contul de la al treilea admin. M-am pus iar admin pe contul principal și aia e.

Am rămas cu prostia de Business Manager și nu pot posta cum trebuie, decât de acolo. Dar aia e, mai bine așa, decât nimic. Las pagina în pace, că și așa postez din an în Paști. Bine că am reușit să repar trebile totuși, că rămâneam pe dinafară în fața ușii propriei case, ca în filmele cu proști. Altfel, noi să fim sănătoși.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.