„Averea” din dulap

Necaz mare pentru doi soți din Alba Iulia, care s-au lăsat impresionați de durerea unei necunoscute, care voia să le ofere ceva de pomană. Bătrânii au poftit-o în casă și, într-un moment de neatenție, individa le-a furat din dulap toate economiile, 95.000 de lei.

Sursa: Știrile PRO TV

E un pattern, foarte mulți bătrâni au toții banii lor cash, în casă. Pentru că se tem de bănci, sau de hoții de la bancomate. Că au auzit ei că o „cunoștință” a fost tâlhărită la bancomat. Da, se întâmplă, dar sunt mai rare astfel de cazuri, decât cele de furt direct din casă.

Le-am zis și alor mele și o să le mai tot zic. Nu trebuie să știe toată lumea câți bani ai în casă și unde îi ții. Mai bine zici că nu ai bani și aia e, decât să te lauzi că ai și apoi să nu mai ai, if you know what I mean. Nici eu nu știu și nu mă interesează.

Aveam o vecină care ne tot arăta unde ține ea banii și ne invita să ne și servim, dacă avem nevoie. Mi s-a părut foarte ciudat că făcea asta, mai ales că ne mai lăsa cheia de la casă să-i udăm florile. Nu că am fi fost noi niște escroci, dar totuși…

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.