SURSE: Prima TV ar fi interesată de cumpărarea The Voice și The Voice Kids

Pentru cine nu știe, anul viitor ar expira licența Pro TV pentru formatul The Voice și The Voice Kids (formate care rulează deja de vreo 10 ani pe post). Pe fir a intrat și Prima TV (care de curând și-a schimbat acționariatul) și care ar dori și ea show-urile, făcând o contra-ofertă mai bună.

E interesant ce va urma, pentru că nu e prima dată când Pro TV pierde un format mare. Au mai pierdut și Dansez pentru Tine (bine, teoretic mai dețineau licența) și formatul a scăzut rău de tot la Antena 1, deși era produs tot de Mona Segall, cea care îl făcuse și la Pro.

Și că tot veni de Mona Segall, și despre ea umblă vorba că ar schimba din nou stația TV și ar merge la Prima. Sunt cunoscute contrele dintre ea și managementul de la Antena 1 pe tema echipamentelor și a audiențelor show-urilor ei.

Ce e mișto din treaba asta, e că vom avea o primăvară interesantă. Prima TV vrea să revină puternic și dacă investesc cu cap (nu orice format TV poate fi un hit  – vezi Masked Singer), ar putea reuși asta. Avem nevoie de o stație TV care să repornească competiția, amorțită între aceleași formate obosite și propriu și la figurat.

You may also like...

5 Responses

  1. An spune:

    La Antena nu a fost niciodata formatul Bailando por un Sueño (Dansez pentru tine – Protv – prezentatori Stefan Banica si Iulia Vantur), ci Dancing with the Stars (Danseaza printre stele – Antena 1 – prezentator Brenciu si Uite cine danseaza- ProTv – prezentatori Mihaela Radulescu si Cabral)…

  2. Șerban spune:

    Se zvonește că până la urmă Kanal D deține drepturile pentru The Voice. Până și pe Wikipedia este menționat acest lucru. Trist. Pro și-a bătut joc de format, l-a băgat și în hiatus, iar acum maneliștii au pus mâna pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.