De ce, Firefox?! De ce?!

Pe vremuri foloseam foarte mult Mozilla Firefox, pentru că IE 6 (care era la acea vremea default pe Windows XP) o sugea fără drept de apel. Era lent, foarte ușor de infectat și plin de toolbar-uri. Și acum îmi aduc aminte de un PC de la liceu care avea 10 toolbar-uri, că efectiv nu mai vedeai pagina web.

Revenind, Firefox era mișto la vremea lui și încă este mult mai bun decât Google Chrome. Chrome la mine se blochează mereu, mai ales dacă am deschise vreo 60 de tab-uri. Ce pana mea, că doar RAM destul am, CPU decent am, no problems here. Totuși Chrome merge ca un cur, pare bloated și nici YouTube nu mai poate reda.

Deși iubesc Firefox au făcut ăștia de la Mozilla un update și au stricat rău de tot bara de adrese. Genial, să-mi trag două palme. De parcă nu puteai vedea bara de adrese și fără să fie în focus. Măcar la Chrome e mai discretă, sau așa pare. Fac un tutorial zilele astea în PC Area, despre cum se poate (încă) reveni la bara veche de adrese, mult mai OK din punctul meu de vedere.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.