Pe cine alegem să credem?!

Mă uit la clipurile de pe YouTube în care apar medicii și vorbesc despre pandemie, vaccinare etc. 90% dintre comentarii sunt batjocoritoare la adresa lor. Că au luat bani, că mint, că sunt cu Oculta, știți deja retorica. Doctori, care și-au tocit creierii și coatele vreo 6 ani în facultate, apoi niște ani de rezidențiat și toate cele. Și nu mă refer la unii doctori, omniprezenți la TV și care au devenit ”vedete”, datorită pandemiei. Mă refer la doctori care lucrează pe afară, care fac cercetare. care au studiat îndeaproape virusul acesta și alte virusuri ș.a.m.d.

Oamenii ăștia sunt luați în balon de niște oameni care, în mare lor majoritate, nu au niciun fel de expertiză în domeniu. Oameni care atunci când sunt întrebați ce studii au, te înjură. Pentru că atunci când te pricepi la virusologie, nu mai contează studiile. Ce naiba, am ajuns să ne încurcăm într-o diplomă și o tonă de cercetări post-universitare? Chiar așa?! Las’, că merge și fără… Și uite așa, se aruncă gratis cu noroi în niște oameni. Ce draci câștigă un medic român din Anglia, de exemplu, dacă întră la TV seara și zice niște chestii despre virus? Doar niște înjurături moca…

Apropo, oamenii ăștia când au o problemă medicală se tratează între singuri sau între ei? Sau se duc la un doctor, pe care cu 10 secunde înainte l-ar fi înjurat pe Facebook?!

 

Photo by Jonathan Borba from Pexels

You may also like...

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.