Trei perechi de căști noi mai târziu

Acum vreo două săptămâni, mi-am pierdut carcasa de încărcare la minunatele mele căști, o pereche de Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic. Am ajuns acasă, și am zis să comand o nouă pereche și aia e. Am făcut comanda, la un seller din marketplace, doar că pentru Mi Air 2 SE, care e varianta pentru China a acestor căști. Nimic deosebit între ele, am zis. E mai ieftină varianta de China, o iau pe aia. Au venit căștile, și surpriză, nu erau chiar același lucru. Nu aveau AAC și se auzeau mai prost ca cele vechi.

OK, nicio problemă, hai să vedem dacă cele vechi se încarcă în carcasa ăstora noi. Nope! Din nou, nicio problemă. Facem retur, luăm varianta europeană și aia e. După o săptămână și jumătate vine a doua pereche. Deși pe cutie scria că erau varianta globală, telefonul le recunoștea ca fiind varianta de China, iar carcasa se simțea destul de prost îmbinată. La fel ca-n cazul primei perechi, căștile vechi nu se încărcau în carcasa nouă.

Le-am returnat și pe astea și am luat de la Flanco, varianta internațională. Din prima, căștile au mers cum trebuie, cu AAC și tot tacâmul. Cele vechi se încarcă perfect în noua carcasă și totul e ca înainte. Sigur, puteam rezolva problema din prima, dar am fost comod și am lucrat cu eMAG, pentru că am trial de Genius. S-ar putea să-l reînnoiesc, mai am două luni să mă gândesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.