Rezoluții pentru 2020?! NOT!

Cetin a întrebat pe moșia sa, ce rezoluții avem pentru anul 2020. Eu am zis că vreau să fiu sănătos. Cred că unii au zis că sunt dus un pic și am înțeles întrebarea. Nu, nu, am înțeles perfect, fix de aia am și răspuns așa. Nu am nicio rezoluție pentru 2020, decât să fiu sănătos. Dacă sunt sănătos, știu eu ce am de făcut. Job, YouTube, blog și poate niște cover-uri (nu am voce, dar mă distrez cântând).

Sănătătea e mai importantă decât banii, decât femeile, decât mașinile și… decât un job, oricare ar fi el. Cât timp ești sănătos, poți să o iei mereu de la capăt, orice ar fi. Da, ai pierdut niște bani? Faci alții! Te-a lăsat femeia? Sunt și alte femei, nu e singura! Te-a lovit o boală? … Nici nu știu ce să scriu aici.

Știu că sunt unii care își fac tot felul de planuri pentru noul an. Că se lasă de fumat, că se apucă de sală, că vor citi mai mult etc. De ce nu de azi? Că e 27 decembrie și nu 1 ianuarie? Așa, și?! Mai fumăm un pic și după le lăsăm? Hai să le lăsăm azi, dacă tot vrem să facem asta. Ce are?

https://www.youtube.com/watch?v=v1ldBz6tRkM

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.