Lifestyle pe social media

Scria vali acum vreo două săptămâni un articol despre lifestyle-ul pe social media și că asta vrea să vadă lumea acolo ducându-se grosul bugetelor de publicitate. Și treaba asta mi-a adus aminte de anul 2017, când am bubuit un pic pe YouTube.

Nu exista live în care să nu mă întrebe minim 5 persoane ce PC am. Eu nu înțelegeam de ce mă întreabă, că doar nu ăsta era subiectul discuției. Dar ei insistau. Și începusem să mă simt prost, că nu mi se părea ceva așa de important.

Am aflat că trebuia să le spun imediat ce PC am, cu toate detaliile. Pentru că lumea vrea știe cât mai multe despre tine: ce PC ai, ce telefon ai, în ce oraș stai, dacă ai gagică, dacă ai permis și mașină etc.

De ce vrea lumea să știe toate aceste detalii? Pentru a găsi chestii la care să viseze, pentru care să te ”aprecieze”. Dacă nu le dai chestii de genul și doar faci content, nu se uită nimeni la tine. După 2 live-uri nu te mai știe nici propria mamă.

Fix din cauza asta își ”iau” unii o mașină scumpă și trag de ea în 10-20 de clip-uri. Cei care se uită, mai mult ca sigur visează și ei la o astfel de mașină. Cum visam eu acum 23 de ani să am ”joc pe televizor”. Și content-ul e genul e cel mai apropriat lucru de a avea mașina aia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.