iPhone SE (2020)

Din 2018 se tot vorbește că Apple va scoate un nou iPhone SE. Eu am avut originalul și pot să vă spun că era un telefon perfect, doar că ecranul era prea mic. În rest, toate bune și frumoase, mergea așa cum trebuia. Nu mi s-a întâmplat să se blocheze sau să aibă lag așa de mult, cum aveam pe alte androide mai puternice. Am trecut pe Poco, doar pentru că avea un preț super-mic la ce specificații oferea la vremea lui, și pe SE nu mă puteam uita la video.

Acum a apărut varianta din 2020 a SE-ului, care e o carcasă de iPhone 8 cu procesor de iPhone 11/11 Pro. Mi se pare un device foarte bun, păcate că nu i-au făcut și variantă Plus cu ecran Full HD, ar fi fost ceva dacă făceau și treaba asta. În rest, e tot ce trebuie la un preț corect pentru Apple. Nu am mai văzut un telefon la 400 de dolari de la Apple de ceva vreme, nou, la liber. Bine, știu, asta e în SUA, dar totuși…

Ar fi fost mișto dacă avea jack de căști, dar cred că dau în pachet un adaptor din ăla de la lightning la jack, deci stăm bine. Dacă prind o ofertă bună la vară-toamnă pentru varianta de bază, poate mă bag și eu să mai văd cum e iOS. Dintr-o dată Apple intră și pe zona de mid-range cu specificații de flagship. Da, nu are ecran Full HD, dar are A13 Bionic și cameră decentă. Ca să nu mai zic că s-ar putea să meargă baterii și alte alea de pe iPhone, deci piese și carcase gârlă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.