Cine credea că Elon Musk chiar va cumpăra Twitter…?

…eu unul, nu credeam asta. De la început mi-a mirosit mie a trolling fin. La vreo lună după ce i-a fost acceptată oferta, s-a trezit că sunt o tonă de boți pe platformă. Toată lumea știa asta, numai el nu știa. Și se presupune că Elon Musk cam știe pe ce lume trăiește. Și, da, știe. Dar îi place s-o facă pe prostul.

Acum Twitter vrea să-l dea în judecată și să-l oblige să finalizeze tranzacția. Să zică bogdaproste (vorba lui Vadim, fi-iei țărâna ușoară să-i fie), că nu i-au dat și vreo 2-3 perechi de palme și nu i-au închis contul. Cont unde în continuare trollează. Bine, probabil că se vor sătura de el și va banat.

Și nu doar cu chestia asta a trollat, a trollat și cu cryptomonede, acțiuni la Tesla și alte asemenea. Acum stau și mă întreb dacă e doar vina lui sau și a celor care îl urmăresc și-i urmează sfaturile? BTW, mare atenție unde vă puneți banii. Fiți precum un croitor, măsurați de 10 ori, oricât de sigură ar fi tăietura.

Știu, știu, sunt hater. Tesla, SpaceX, pana mea… Dar cum zice șăfu’ la toți blogării din România, Mr. Vali,: ”nu ești heităr, dacă ai dreptate”. Dar oare am dreptate?!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.